Kako ste zamislili da izgleda forum?
Ok je to ukljucivanje drugih univerziteta, samo mi deluje malo komplikovano. Npr. Ako je ideja da ucestvuju studenti sa svih univerziteta, onda bi svaki morao imati zasebne odeljke, Beograd,Nis,NS,KG...u kojima bi studenti sa tih fakulteta diskutovali o profanima...a onda bi se mogao napraviti neki zajednicki deo u kome bi se pisalo o opstim stvarima: studentski zivot, knjige,sport, nacin ucenja, download sekcija,itd..
Kao sto sam vec napisao ovo mi deluje komlikovano...jer npr. spremam pedijatriju i onda gledam u podforumu Beograd sta pise za mog ispitivaca,onda odem u podforum gde je download,pa u podforum opste i tamo trazim pedijatriju...meni licno to ne bi smetalo,ali ima mnogo onih koje bi ovo smaralo.
Ovakav koncept mi deluje najlogicnije,ali pod uslovom da je cilj da se forum prosiri na nivo cele zemlje

U svakom slucaju,abicuozno sa vase strane!
Po broju svojih topica mogao bi da postane najveci u zemlji, ne medicinski, nego ukupno gledano, veci i od bencha i od sveta kompjutera

I jos nesto. S obzirom da smo mi generacije okoje su odrastale u vreme ekspanzije brzog interneta LOL
mislim da bi mogao da se napravi odeljak za doktore,tj. da se odeljak dr.med reorganizuje da se otvor nove teme (trenutno nemam ideju), ciji bi cilj bio da se dradmin1 i ostali koji su zavrsili ili ce zavrsiti fax zadrze na forumu. Jer,realno gledano, iako nas faks traje 6 godina, ne verujem da neko od njih imati potrebu da svraca na forum za 5-10 godina.